Snelheden van Telfort wijzigen

telfort sneller internet

Telfort wordt sneller maar ook duurder

Per 1 oktober heeft telecomprovider haar prijzen voor diverse pakketten gewijzigd. Naast de prijswijziging van Telfort zullen ook de snelheden van een aantal pakketten wijzingen.

Heb je momenteel een pakket van Telfort dan zal je met de snelheid van 8 Mb vanaf 1 oktober 12 Mb kunnen verwachten. Andere snelheden worden: 30 MB wordt 40 Mb, 50 Mb wordt 80 Mb. Deze snelheden zijn mede mogelijk gemaakt door verbeteringen aan het VDSL netwerk van moederbedrijf KPN.

De tarieven van nieuwe telfortpakketten

Ben je nog geen klant van Telfort dan zal je als gevolg van deze pakketwijziging 1 euro extra gaan betalen per maand. Bij de instap pakketten van 12 Mb zal er maar lieft 2 euro meer betaalt moeten worden.

Ben je al klant van Telfort?

Ben je al klant dan behoud je de snelheid en blijft de prijs gelijk. Uiteraard heb je wel de mogelijkheid om je contract op te waarderen en zo toch gebruik te maken van de extra snelheid. Voordat je kiest voor sneller internet bekijk dan eerst de te verwachte snelheid op je adres is.

Gratis HBO

Als klap op de vuurpijl heeft Telfort een aanbieding waarbij ze HBO de eerste 2 maanden gratis aanbieden. Deze actie loopt vanaf 1 oktober 2015

[sc:plaatjes_providers]

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen, wees de eerste!