Populariteit alles-in-1-pakketten neemt toe

Alles-in-1-pakketten zijn bundels van abonnementen waarmee u extra voordelen krijgt. Momenteel heeft u misschien voor uw internet, televisie en vaste- en mobiele telefonie verschillende providers. Met een alles-in-1-pakket worden alle services geleverd door dezelfde provider, vaak in combinatie met kortingen. Hierdoor bespaart u niet alleen geld, maar heeft u ook de voordelen van een service … Read more…

Vodafone pakket en prijzen wijzigen

Vodafone pakket wijzigt in prijs en samenstelling Afgelopen week heeft (21-juli 2015) Telecomprovider Vodafone haar pakketsamenstelling en prijzen op diverse punten gewijzigd. Naast deze wijzigingen heeft Vodafone een speciale aanbieding in de gebieden waar Vodafone zelf een glasvezelnetwerk heeft aangelegd. Heb jij een Vodafone pakket of ben je van plan een abonnement te nemen bij … Read more…

Ziggo overstapweken

Informatie over de Ziggo overstapweken
Tijdens de Ziggo overstapweken kan u profiteren van leuke voordelen. Wanneer u overstapt op diensten van Ziggo heeft u een aantal keuzes zoals een nieuwe Samsung Tab 2 ter waarde van € 179, een Interactieve HD ontvanger, Interactieve HD recorder of korting op de eerste 6 maanden abonnementskosten.

Deze actie duurt nog tot en met 31 augustus. Wanneer u nu profiteert heeft u dus extra voordeel tijdens de Ziggo overstapweken.
U krijgt van Ziggo een leuk welkomst geschenk en via ons gratis overstapservice en de beste deals.

Vergelijk,stap nu over en profiteer snel hoge kortingen bij alle providers.

vergelijk internet vergelijk internet vergelijk internet vergelijk internet-tv-bellen vergelijk internet vergelijk internet alles in vergelijken internet vergelijken internet vereglijken
 

Waarom online internet vergelijken?

internet vergelijken

Internet vergelijken gebeurt steeds meer online.
Steeds meer consumenten starten met online internet vergelijken. Op diverse internet vergelijkingswebsites is het de afgelopen maanden steeds drukker geworden. In sommige gevallen is het bezoek ruim verdubbeld. Online internet vergelijken wordt dus steeds populairder in Nederland.

Internet vergelijken tegen de crisis

Gedacht wordt dat deze stijging te weeg wordt gebracht door de economische crisis, die langer duurt dan dat iedereen had gehoopt. Veel huishoudens verkeren in zwaar weer en de inkomsten in de toekomst zien er nog niet rooskleurig uit. De oplossing is hiervoor veelal besparen op de vaste lasten. Hier bieden de vergelijkingswebsites de uitkomst voor de vele huishoudens. Door alleen al het Tv, Telefonie en Internet vergelijken kan er een jaarlijkse besparing van ruim 200 euro worden gehaald. Om nog maar te zwijgen over een totaalpakket vergelijking die tot wel 1000 euro per jaar in de portemonnee kan houden. Een totaalpakket vergelijking houdt in dat u niet alleen internet, TV en Telefonie, maar ook energieleveranciers en verzekeraars met elkaar vergelijkt. Hierop kan u als huishouden dus ruim 80 euro per maand besparen. Een totaal vergelijking is in ongeveer 20 minuten gebeurd. Dat is dus snel verdiend.
Door op de website langs alle segmenten te gaan, waaronder 3 breedbanddiensten, 6 verzekeringen en energie. is de besparing in korte tijd gerealiseerd. Voor de meeste huishoudens is het mogelijk om direct over te stappen van aanbieders of verzekeraars, omdat het contract steeds stilzwijgend verlengd is en ze al langer klant zijn.

Waar wacht u nog op? Start nu met goedkoop internet vergelijken en bespaar tot wel 1000 euro per jaar.

vergelijk internet vergelijk internet vergelijk internet vergelijk internet-tv-bellen vergelijk internet vergelijk internet alles in vergelijken internet vergelijken internet vereglijken
 

Wat is sim only eigenlijk

Sim only abonnementen vergelijken


Wat is een goede sim only aanbieder en welke aanbieder is het goedkoopst met een sim only abonnement! Dat zijn vragen die veelal vaak opkomen zodra er gezocht wordt naar een desbetreffend abonnement. Om antwoord te krijgen op deze vragen is het meest voor de hand liggende om de verschillende aanbieders van sim only abonnementen met elkaar te vergelijken. Niet alleen de bekende providers bieden sim only abonnementen aan, ook kleinere en nog relatief onbekende aanbieders bieden goede en voordelige sim only abonnementen aan. Door deze met elkaar te vergelijken op het aanbod wordt de beste aanbieder gevonden die de sim only voor de beste prijs kan aanbieden. Wilt u een sim only abonnement met internet vergelijken kijk dan op www.simonlyonbeperktinternet.net. Bij het vergelijken van sim only abonnementen is het noodzakelijk om in kaart te brengen wat het maandelijkse gedrag is qua bellen, sms’en en internetten. Door dit goed in kaart te hebben kunnen de verschillende aanbieders en providers snel en eenvoudig vergeleken worden.

Goedkoop bellen met een sim only

Sim only abonnementen worden steeds vaker aangeschaft omdat consumenten enorm balen van een te hoge maandelijkse telefoonrekening. Daarnaast is het een feit dat de huidige smartphones veel langer mee gaan dan een aantal jaren geleden. Met een sim only abonnement hoeft er alleen betaald te worden voor het gebruik van het netwerk en de afgesloten bundels bij de provider, dit maakt het bellen, sms’en en internetten met een sim only zo voordelig. Door te verschillende providers te vergelijken kan er maandelijks heel veel bespaard worden op een mobiele telefoonrekening. Veel consumenten vragen zich alleen nog af; hoe zit het met het overstappen van de ene naar de andere provider? De meeste providers nemen dit graag van de consument over door een overstapservice aan te bieden. Met een overstapservice kan er heel gemakkelijk overgestapt worden naar een sim only abonnement.

vergelijk internet vergelijk internet vergelijk internet vergelijk internet-tv-bellen vergelijk internet vergelijk internet alles in vergelijken internet vergelijken internet vereglijken
 

Ruim 6,5 miljoen digitale TV aansluitingen

meer dan 6,5 miljoen digitale tv aansluitingen

Steeds meer digitale TV aansluitingen.

In het tweede kwartaal van 2013 is het aantal digitale TV aansluitingen wederom gestegen. Het aantal huishoudens met een digitale aansluiting is met 1 procent gegroeid naar 6,54 miljoen. Dit betekend dat ruim 85 procent van de Nederlanders momenteel een digitale TV aansluiting heeft.

UPC en Ziggo hebben een aandeel van bijna 57 procent van alle digitale TV aansluitingen. De kabelmaatschappijen moeten echter wel een deel van hun markt afstaan door de opkomst van glasvezel en IPTV via DSL.

Verwacht wordt dat er eind 2013 het aantal digitale aansluitingen verder zal stijgen naar 6,83 miljoen aansluitingen. Dit wordt mede veroorzaakt door de populariteit en stijgende lijn van glasvezel aansluitingen.
Vergelijk hier onafhankelijk digitale televisie providers op uw adres

vergelijk internet vergelijk internet vergelijk internet vergelijk internet-tv-bellen vergelijk internet vergelijk internet alles in vergelijken internet vergelijken internet vereglijken
 

UPC actie

upc actie

UPC actie voor nieuwe abonnees.

Door als nieuwe abonnee gebruikt te maken van een UPC actie, kunt u veelal de eerste 3 maanden 15 euro per maand besparen. Op het UPC alles-in-1 basis abonnement zit overigens een vaste lage prijs. Zo heeft u voor een laag bedrag een totaal pakket aan diensten met internet, digitale televisie en belt u voor een paar cent per minuut.

Uiteraard is zijn de UPC pakketten, zoals bij de meeste breedband aanbieders uit te breiden met allerlei extra’s. Ook kunt u ervoor kiezen een uitgebreider pakket te nemen. UPC actie pakketten zijn variërend in prijs van 39,50 tot 42,50 per maand. Hiervoor krijgt u een alles-in-1 pakket met minimaal 60 mb oplopend tot 100mb internet, digitale televisie met uitzending gemist van 2 tot 14 dagen terugzien van programma’s. U heeft minimaal 30 tv zenders en bij het meest uitgebreide pakket heeft u zelfs Film1 erbij inbegrepen. Een UPC actie wordt altijd met een contract van een jaar afgesloten en UPC biedt 100% installatie garantie.

Bekijk hier of er een UPC actie in uw postcode is en vergelijk UPC diensten met alle andere aanbieders.
Gebruik hiervoor hiervoor onze handige vergelijkingstool

vergelijk internet vergelijk internet vergelijk internet vergelijk internet-tv-bellen vergelijk internet vergelijk internet alles in vergelijken internet vergelijken internet vereglijken