Alles-in-1 vergelijken

Alles-in-1 pakketten, wat zijn dat?

Alles-in-1 vergelijken kan kinderlijk eenvoudig op vergelijk-internet-tv-bellen.nl. Abonneren op een alles-in-1 pakket heeft als voordeel dat je administratie overzichtelijker blijft omdat meerdere diensten onder een rekening zijn gebundeld. Maar het beste van een alles-in-1 pakket is dat alles-in-1 aanbieders natuurlijk flinke kortingen geven, omdat u nu uw telefonie, televisie en internet van één provider afneemt, en daar korting op ontvangt. Maar let op! Alles-in-1 pakketten hoeven op de lange termijn niet altijd voordeliger te zijn, omdat het starttarief voor de eerste paar maanden aanzienlijk lager is dan de resterende maanden van het contract, je doet er dus goed aan om van te voren de diverse pakketten en providers te vergelijken.

Waarom hier bestellen?

  • Altijd goedkoper dan de provider
  • 100% Laagste prijs garantie
  • Gratis overstap- en klantenservice
  • Objectief en compleet

Lees meer

Alles-in-1 pakketten hebben het gemak dat de telefoon, internet en televisie diensten in één pakket zijn voorzien bij één aanbieder. Je krijgt van je aanbieder maar één rekening waarop meestal wel gespecificeerd is wat je voor welk onderdeel betaalt. Maar verreweg het beste is nog de hoge korting die je krijgt bij aanschaf van een alles-in-een abonnement bij diverse aanbieders. Dit kan zijn een korting op het totale abonnementsgeld of een gratis onderdeel uit het pakket.

Vind de beste internet, tv en telefonie aanbiedingen in uw omgeving.

alles-in-1-pakketAlles-in-1 vergelijken kan eenvoudig op Vergelijk-internet-tv-bellen.nl, omdat wij een duidelijk overzicht geven van alles-in-1 aanbieders met daarbij de totale kosten in het eerste jaar. Hierdoor kun je eenvoudig zien bij welke alles-in-1 aanbieder je tijdens de looptijd van het contract het voordeligst uit bent. Veel consumenten betalen voor een aparte internet, TV en bel verbinding dat de administratie afhandeling soms ingewikkeld maakt. Daarbij is de kans ook nog groot dat je te veel betaalt voor je diensten.

Het vergelijken van alles-in-een pakketten is gemakkelijk, het enige wat je hoeft te doen is: ‘Alles-in-één pakketten’ selecteren en je postcode invoeren. In het vervolg scherm kun je vervolgens de keuze maken tussen een pakket met ‘Internet + bellen + TV’, ‘Internet + TV’ of ‘Internet + bellen’. Aan de linkerkant kun je jouw voorkeuren selecteren zoals internet snelheid of de maximale maandelijkse kosten. Wanneer je dat allemaal hebt gedaan zoekt ons systeem voor jou de meeste concurrerende prijzen op de markt met de meest actuele aanbiedingen.

Drie in een pakket

Een drie in één pakket bestaat uit internet, telefoon en televisie. Hiermee ben je gelijk van alle gemakken voorzien en is het niet meer nodig om de kabel voor de televisie af te nemen bij een andere aanbieder, indien dat nodig is. Als je gebruik wilt maken van internet, TV en bel diensten dan is een drie in één pakket de beste keus.

Alles-in-1 vergelijken met twee producten

Wil je alles-in-1 vergelijken met maar twee diensten en toch profiteren van gebundelde kortingen, dan kan je ervoor kiezen om bellen of televisie niet in het alles-in-1 pakket op te nemen. Dan kun je ook een twee in één pakket nemen. De twee in één pakketten zijn standaard voorzien van internet en er dient dan nog een keuze gemaakt te worden voor de telefonie of televisie diensten.

Welke aanbieders leveren alles-in-1 pakketten

Tegenwoordig leveren alle telefoon, TV, en internet aanbieders alles-in-1 pakketten. Een goede ontwikkeling voor de consument omdat de aanbieders flink tegen elkaar concurreren. Maar met al deze aanbieders is het wel lastig om de juiste keuze te maken. Vergelijk internet-tv-bellen.nl houdt dagelijks de laatste prijs en product ontwikkeling in de gaten bij alle betrouwbare alles-in-1 aanbieders. Alles-in-1 aanbieders hebben verschillende alles-in-1 pakketten om zo aan specifieke wensen van hun klanten te kunnen voldoen. Dus doe nu de alles-in-1 vergelijking op onze website voor de meest actuele prijzen en aanbiedingen. En kom je er niet uit met alles-in-1 vergelijken? Neem dan contact met ons op.

alles-in-1-kpnAlles-in-1 KPN

Het alles-in-1 pakket van KPN bevat minimaal de volgende onderdelen:
• Gratis gebruik van draadloos WiFi modem
• Gratis gebruik van spamfilter en virusscanner
• Gratis gebruik van KPN Up (5GB online opslagruimte voor uw bestanden, foto’s, muziek en video’s)
• Gratis gebruik van 2300 WiFi HotSpots door heel Nederland. Hierdoor kan je op veel plaatsen gratis gebruik maken van gratis WiFi.

alles-in-1-ziggoAlles-in-1 Ziggo

Het alles-in-1 pakket van Ziggo bevat minimaal de volgende onderdelen:
• Gratis gebruik van draadloos WiFi modem
• Gratis gebruik van zo’n 2 miljoen WifiSpots door heel nederland
• Gratis gebruik van een antivirus en antispyware voor één PC

alles-in-1-telfortAlles-in-1 Telfort

Het alles-in-1 pakket van Telfort bevat minimaal de volgende onderdelen:
• Gratis gebruik van draadloos WiFi modem

alles-in-1-vodafoneAlles-in-1 Vodafone

• Gratis gebruik van draadloos WiFi modem
• Gratis gebruik van spamfilter en virusscanner
• Maandelijks kunt u uw snelheid verhogen (indien beschikbaar) of verlagen

alles-in-1-tele2Alles-in-1 Tele2

Het alles-in-1 pakket van Tele2 bevat minimaal de volgende onderdelen:
• Gratis gebruik van draadloos WiFi modem
• Gratis gebruik van een e-mail spamfilter

alles-in-1-xs4allAlles-in-1 XS4ALL

Het alles-in-1 pakket van XS4ALL bevat minimaal de volgende onderdelen:
• Gratis gebruik van draadloos WiFi modem
• Gratis gebruik van F-Secure veiligheidspakket met firewall, virus- en spamfilter voor 3 computers
• Gratis gebruik van WiFi draadloos internet op ruim 1700 HotSpots van KPN door heel Nederland

alles-in-1-onlineAlles-in-1 Online

Het alles-in-1 pakket van Online bevat minimaal de volgende onderdelen:
• Gratis gebruik van draadloos WiFi modem
• Gratis gebruik van een e-mail spamfilter

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.2 / 5. Aantal stemmen: 9

Geen stemmen, wees de eerste!