Internet providers

Internet Providers vergelijken?

Hier vind je het complete overzicht van alle internet providers die wij op Vergelijk Internet TV en Bellen vergelijken op onze website. Start direct met internet vergelijken en vind de beste en goedkoopste internet providers!

  • Continu nieuwe aanbiedingen van alle providers
  • Altijd een actueel overzicht
  • Top 3 meest verkochte alles-in-1 pakketten
  • Gratis overstappen en afsluiten bij alle internet providers

internet provider fiber

Als volledig Nederlandse onafhankelijke glasvezelprovider behoort Fiber tot de snelstgroeiende providers van het land. De naam Fiber is afkomstig van fiber waaruit glasvezelinternetkabels zijn gemaakt.

Bekijk alle deals →

provider kpn

KPN is een van de allereerste providers in Nederland. Al jaren zijn ze als provider actief op het gebied van internet, tv en telefonie. Met diverse ICT en telecommunicatie diensten zijn ze een van de grootste een bekendste.

Bekijk alle deals →

provider online

Online is de de eerste internetprovider van Nederland, alleen zijn ze al meerdere keren van naam veranderd. Online kennen we van Euronet, Wanado, Orange of T-Mobile. Sinds een aantal jaar bieden zo naast internet ook interactieve televisie en telefonie aan.

Bekijk alle deals →

internet provider tele2

Als prijsvechter heeft telecomprovider Tele2 bij het Nederlandse publiek bekendheid gemaakt als prijsvechter. Naast bekendheid als prijsvechter is Tele2 bekend van de televisiereclames met het zwarte schaap.

Bekijk alle deals →

internet provider telfort

Telecomprovider Telfort is bekend om zijn eenvoud. Dit blijkt ook uit de producten welke ze aanbieden. Voor een redelijke prijs krijg je bij Telfort een degelijk product. Telfort is dochteronderneming van KPN.

Bekijk alle deals →

provider vodafone

Wereldwijd is Vodafone een van de grootste telecomproviders ter wereld. Met ruim 400 miljoen klanten voor mobiele telefonie, internet, televisie en vaste telefonie. Vodafone heeft ADSL, VDSL en glasvezelverbindingen.

Bekijk alle deals →

internet provider xs4all

Al sinds 1993 is XS4ALL bekend onder de Nederlandse providers. XS4All is voortgekomen uit een groep hackers die zich hebben ontwikkeld als een van de grootste telecomprovider van Nederland. XS4All maakt zowel particuliere als zakelijke klanten blij.

Bekijk alle deals →

internet provider ziggo

Ziggo bestaat al jaren, maar is sinds het voorjaar van 2015 enorm gegroeid door de fusie met UPC. Voorheen is Ziggo al gefuseerd met @Home, Casema en Multikabel.
Ziggo is onderdeel van Liberty Global, ’s werelds grootste kabelprovider.

Bekijk alle deals →

Top 3 van meest verkochte alles-in-1 pakketten

[sc:nieuwe_vergelijker] [sc:plaatjes_providers]

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.4 / 5. Aantal stemmen: 1445

Geen stemmen, wees de eerste!