Glasvezel vergelijken

glasvezel-vergelijken

Glasvezel aanbieders vergelijken

Woon jij in een glasvezelgebied en ben je op zoek naar het snelste internet op jouw locatie? Dan is glasvezelinternet wellicht de optie die je zoekt!

Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik onze onafhankelijke glasvezelinternet vergelijkingstool om erachter te komen of je mogelijkheid hebt tot een glasvezel internetabonnement. Is glasvezel niet beschikbaar, dan zijn er nog voldoende andere providers die andere diensten leveren met een hoge internetsnelheid.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan kabelinternet of ADSL (internet via de telefoonlijn).

Vul je postcode en huisnummer in om te kijken wat er beschikbaar is op jouw adres.


Waarom hier bestellen?

  • Altijd goedkoper dan de provider
  • 100% Laagste prijs garantie
  • Gratis overstap- en klantenservice
  • Objectief en compleet

Lees meer

Waarom glasvezel?

Glasvezel is supersnel ten opzichte van andere vormen van internet zoals bijvoorbeeld ADSL. Met glasvezel heeft u over het algemeen een stabiele verbinding, ook op de momenten dat het erg druk is op het internet. Met glasvezelinternet kunt u dus razendsnel blijven internetten wanneer het u uitkomt.

Gebruikt u thuis of op kantoor meerdere apparaten die gelijktijdig zijn verbonden aan het internet dan beleeft u nog steeds de maximale snelheid. Je kijkt dus films en video’s zonder haperingen.

Uploaden en Downloaden zonder problemen. Met internet via glasvezel behaalt u de hoogste snelheid tijdens zowel het uploaden als het downloaden. Grote bestanden versturen via het internet of via de e-mail moeten dus geen problemen opleveren.

Waar ligt glasvezel

Op de afbeelding rechts ziet u of glasvezelinternet beschikbaar is in uw regio. Diverse grote bedrijven zijn momenteel bezig met de aanleg van glasvezel door heel Nederland. In de toekomst zullen er dus steeds meer huishoudens worden aangesloten op glasvezel. Dit duurt echter wel enkele jaren. De nieuwbouwwijken en gebieden met een hoge bevolkingsdichtheid zullen hierin voorrang krijgen. Ook bedrijven terreinen zullen eerder worden aangesloten of kiezen ervoor om zelf glasvezel te laten aanleggen.

Zelf glasvezel aan laten leggen is ook een mogelijkheid, hiervoor zal u zelf de kosten moeten dragen en in sommige gemeentes is hiervoor een vergunning nodig.


Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 4.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Geen stemmen, wees de eerste!