Vodafone pakket en prijzen wijzigen

vodafone pakketten en prijzen

Vodafone pakket wijzigt in prijs en samenstelling


Afgelopen week heeft (21-juli 2015) Telecomprovider Vodafone haar pakketsamenstelling en prijzen op diverse punten gewijzigd. Naast deze wijzigingen heeft Vodafone een speciale aanbieding in de gebieden waar Vodafone zelf een glasvezelnetwerk heeft aangelegd. Heb jij een Vodafone pakket of ben je van plan een abonnement te nemen bij Vodafone? Hier vindt je een aantal praktische zakken.

Korting

Tijdelijk heeft Vodafone een actie waarbij de nieuwe klant bij het afsluiten van een alles in 1 Vodafone pakket de eerste 6 maanden 20 euro per maand korting krijgt.
Bij het aanvragen van een pakket met glasvezelinternet is het mogelijk de korting van 20 euro om te zetten naar een tweede interactieve tv ontvanger en 6 maanden 15 euro per maand korting.

Voor nieuwe klanten in het glasvezelgebied van het eigen netwerk van Vodafone is er bij snelheden van 100 en 500 Mb een extra korting van 5 euro per maand. Voor gebieden buiten het eigen Vodafone glasvezel netwerk geldt dat deze worden aangesloten door KPN Wholesale, hiervoor gelden de normale tarieven. Wil jij weten in welk gebied je zit en van welke korting je gebruik kunt maken? Doe dan onderstaande postcodecheck.

Internet

De nieuwe tarieven voor internet zijn vanaf 21-7-2015 geldig.
Het tarief voor DSL internet 20Mb is met 23,50 euro per maand maar liefst 1,50 euro goedkoper geworden. Ook het Vodafone pakket met 40Mb internet is in prijs verlaagd en kost nu slechts 26,50 euro per maand. Heb je of sluit je een Vodafone pakket af met 80Mb internetsnelheid dan betaal je daar nu 3,50 euro extra voor.
Het pakket met Glasvezel internet 500Mb is vanaf heden alleen nog maar beschikbaar in gebieden waar Vodafone haar eigen netwerk heeft.

TV

Nog steeds een van de goedkoopste TV pakketten in het start TV pakket van Vodafone, deze is nu 1,0 euro duurder geworden en kost slecht 13,50 euro per maand.
Wil je dit pakket uitbreiden dan zijn er diverse aanvullende themapakketten als extra pakket af te sluiten. Je betaalt hiervoor slecht 3,75 euro per themapakket voor.
Als extra voor klanten die de HBO film- en seriezender afnemen, krijg je un de beschikking over HBO-GO. Hiermee kan je onderweg ook genieten van de HBO films en series. Naast HBO-GO gaat Vodafone TV Anywhere breder inzetten. Vodafone maakt het met TV Anywhere mogelijk om buitenshuis op smartphone en tablet naar de 19 standaard zenders uit het Vodafone pakket voor Tv te kijken.

Telefoon

Voor klanten die gebruik maken van Vodafone vast Bellen abonnementen is de vaste prijs gelijk gebleven maar de gesprekskosten per minuut verhoogd van 8 naar 9 cent. Dit tarief is overigens geldig voor het bellen naat alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland.

[sc:plaatjes_providers]

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen, wees de eerste!