Nieuwe Iphone 5s aangekondigd

iphone 5s

Update over de iPhone 5s

Direct na de lancering van de iPhone 5 ging iedereen meteen speculeren over wat de opvolger zal worden van de populaire smartphone. In de lijn der verwachtingen kwam direct al de naam iPhone 5s op de planken omdat Apple zo de vorige generaties ook heeft benoemd. Denk maar aan de opvolgers van de iPhone 3G en de iPhone 4, deze werden benoemt als de iPhone 4s en de iPhone 3Gs. Maar wat betreft de iPhone 5s gaat het nog steeds om een gerucht en er is nog steeds niets bekend over welke naam Apple de nieuwe iPhone zal gaan geven.

iPhone 5s draait op iOS7

Wat al wel bekend is geworden omtrent de nieuwe iPhone is dat de smartphone zal gaan draaien op het vernieuwde besturingssysteem van Apple, namelijk iOS7. Apple heeft het besturingssysteem grondig aangepakt en de iPhone zal met het nieuwe besturingssysteem helemaal gepersonaliseerd kunnen worden. Ook heeft Apple andere kleurenpalet gebruikt waardoor de Apps er anders uitzien. Het is ook mogelijk om met iOS7 sneller aan multitasking te doen tussen de verschillende Apps. Verder is iOS7 zo gemaakt dat het heel gebruiksvriendelijk is voor iedereen, ook als er voor het eerst met Apple producten in aanraking wordt gekomen.

Release iPhone 5s

De iPhone 5s en de iPhone 5c hebben nog geen officiële release datum maar de verwachting is dat de iPhone 5s op zeer korte termijn in alle winkels zal liggen. De release wordt op korte termijn verwacht omdat de iPhone 5 al enige tijd in de winkel te koop is en meestal lanceert Apple in het najaar nieuwe producten. De smartphone van Apple zal weer veel stof op doen waaien, want dit is gebruikelijk bij de lancering van nieuwe of verbeterde Apple producten. Hou alles over de iPhone 5s in de gaten en koop hem straks als eerste wanneer de iPhone 5s uitkomt.

[sc:plaatjes_providers]

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen, wees de eerste!