Internet tv en bellen abonnement bij scheiding

Jullie gaan scheiden of denken na over scheiden. Bij het uit elkaar gaan, komt veel kijken. En niet alles ligt direct voor de hand. Een van de zaken waar je niet snel aan denkt, is het abonnement van jullie gezamenlijke Internet, tv en bellen aansluiting. Dit komt hoog waarschijnlijk doordat er veel onduidelijkheid over is. Of omdat je er kortweg niet bij stilstaat.

Internetcontract en scheiding

Wat zijn de gevolgen van de scheiding op je Internet tv en bellen abonnement? Hieronder staat beschreven hoe jullie de zaken rondom de Internet, tv en bellen aansluiting kunnen regelen.

In het geval van scheiden is het mogelijk om het contract over te nemen. Een van de partners kan ervoor kiezen deze mee te nemen naar de nieuwe woning en/of de woning waar hij/ zij blijft wonen. Bij de meeste internet providers moet je dan schriftelijk of online de wijzigingen doorgeven. Aan de andere kant is dit wellicht ook een interessant moment om eens kritisch te kijken of je nog goed zit.

Let er goed op dat er geen betalingsachterstanden zijn, deze zullen voor de overschrijving gezamenlijk betaald moeten zijn, anders draait de partner die het contract overneemt voor de kosten op.

Tips overnemen internet contract bij scheiding

Om de overschrijving te regelen moeten jullie op de volgende punten letten;

  • Beide zullen jullie moeten tekenen voor de overname
  • Gegevens van de huidige contracthouder (naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, bankrekeningnummer en e-mailadres)
  • Gegevens van de nieuwe contracthouder (naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, bankrekeningnummer en e-mailadres)
  • Kopie van een legitimatiebewijs van de nieuwe contracthouder

Wanneer je goed en goedkoop scheiden belangrijk vindt, zul je het vergelijken en direct besparen op je internetabonnement ook aantrekkelijk vinden. Start daarom direct met internet vergelijken en maak je keuze uit de beste en goedkoopste internet providers.

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen, wees de eerste!