Veel verschil in tarieven Fox sports eredivisie.

Op donderdag 1 augustus is Eredivisie Live vervangen door de nieuwe televisie zender Fox Sports Eredivisie. De afgelopen periode is her bedrijf Fox in onderhandeling geweest met de diverse aanbieders die de voetbalzender gaan doorgeven. De onderhandelingen verliepen moeizaam en dat werd ook uitgebreid in de media bekend. Er was op het laatste moment nog onzekerheid of de abonnees de competitiestart live mee konden maken. Uiteindelijk is dat voor iedereen gelukt. Opvallend is wel dat de tarieven voor deze zender bij de diverse providers flink verschilt in prijs.

Wanneer u digitenne heeft van KPN kijkt u Fox Sports Eredivisie al voor maar € 12,50 per maand. U heeft dan echter geen HD kwaliteit. De HD aanbieders gaan vanaf € 14,95 per maand (canaldigtaal) en lopen op tot €17,95 per maand bij Ziggo.

Het overzicht met de tarieven die per 1 augustus 2013 gelden:

Wat verandert er?
Abonnees van Eredivisie Live hadden 4 kanalen tot hun beschikking. Hierop werden wedstrijden uit de eredivisie en de Jupiler League, maar ook (inter)nationale bekerwedstrijden en duels uit de Europa League uitgezonden. Bij Fox Sports Eredivisie heeft u als abonnee nog maar 3 kanalen tot uw beschikking. Hierop worden de liveduels in de eredivisie en Jupiler League te zien zijn, aangevuld met de duels van Nederlandse clubs in de Europa League.

[sc:plaatjes_providers]

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen, wees de eerste!Canaldigitaal (HD): € 14,95 per maand
Fype (HD): € 17,25 per maand
KPN Digitenne: € 12,50 per maand
KPN Interactieve TV (HD): € 17,50 per maand
Online: € 12,50 per maand
OnsBrabantNet (HD): € 15,00 per maand
Scarlet Digitale TV: € 12,71 per maand
Scarlet Interactieve TV (HD): € 17,23 per maand
Tele2 Interactieve TV: € 16,00 per maand
Telfort Interactieve TV: € 17,50 per maand
XS4ALL: € 17,50 per maand
Ziggo (HD): € 17,95 per maand