Bestelling plaatsen

Wanneer u na de postcodecheck uw keuze heeft gemaakt, kunt u snel en veilig het abonnement via onze website bestellen. Dit bestelproces bestaat uit slechts drie eenvoudige stappen.

Persoonlijke gegevens

Wij vragen naar uw persoonlijke gegevens zoals uw naam en adres. Op dit adres wordt het abonnement geleverd. Belangrijk is dat u uw telefoonnummer opgeeft, zo kunnen wij indien er onduidelijkheden zijn direct contact met u opnemen.
Ook vragen wij naar uw bankgegevens, dit aangezien bijna alle aanbieders standaard gebruik maken van automatische incasso. U ontvangt geen facturen van vergelijk-internet-tv-bellen.nl, maar van de aanbieder waarvan u een abonnement heeft besteld.

Abonnement gegevens

In de tweede stap vragen wij u naar uw huidige situatie en kunt u aangegeven of u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van nummerbehoud, welk modem u wilt en wat de gewenste leverdatum is.

Voorwaarden en afronden

Als laatste vragen wij u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van zowel de aanbieder als van ons. Ook bieden wij u hier de mogelijkheid eventuele opmerkingen te vermelden die van belang zijn voor uw bestelling.

Bevestiging van uw bestelling

Na uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging. Hierin vindt u alle informatie over oplevering van uw abonnement en hoe u bijvoorbeeld uw aanvraag kunt annuleren. Heeft u geen e-mailadres opgegeven, dan ontvangt u de bevestiging per post.

[sc:nieuwe_vergelijker]
[sc:plaatjes_providers]

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 1.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Geen stemmen, wees de eerste!