Zit ik na bestellen direct vast aan een overeenkomst?

Nee u zit nog nergens aan vast. U heeft wettelijk 7 dagen de tijd om uw bestelling te annuleren. heeft u een bestelling gedaan en wilt u deze annuleren dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Breedbandwinkel.nl, deze regelen al onze overstappen en bestellingen.

Wat doe ik als ik ga verhuizen?

Wilt u uw huidige abonnement meenemen naar uw nieuwe adres, dan is het van belang dat uw provider ook levert op uw nieuwe adres. U kunt dit controleren door midden van de postcodecheck. Blijft u bij uw huidige abonnement dan kan het zo zijn dat u een aanbieding laat liggen. Aanbiedingen volgen elkaar in hoog … Read more…

Met wie heb ik een contract?

Het eindelijke contract gaat u aan met de provider van uw keuze. Vergelijk-internet-tv-bellen.nl ofwel Objecto B.V. is slechts uw tussenpersoon welke het mogelijk maakt om gratis te vergelijken, over te stappen en het veilig bestellen.

Wanneer kan ik van mijn diensten gebruik maken?

Wanneer u bij ons besteld heeft sturen wij uw aanvraag direct door. De gemiddelde levertijd bij bestellen of overstappen ligt tussen de 2 tot 4 weken. Heeft u hier na het ontvangen van uw bevestigingsbrief nog vragen over dan kunt u contact opnemen met de provider. Deze heeft het volledige inzicht in de levering van … Read more…

Wat gebeurt er met mijn bestelling?

U bestelt het abonnement naar keuze via onze website. Wij zullen uw gegevens via een beveiligde verbinding aan onze leverancier doorsturen, deze draagt er zorg voor dat uw abonnement daadwerkelijk wordt afgesloten bij de aanbieder van uw keuze. Na het verzenden van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail. (heeft u geen emailadres dan ontvangt u … Read more…

Ik kan de provider die ik wil hebben niet vinden?

Het zou kunnen zijn dat de provider die u graag wilt hebben niet beschikbaar is in uw postcodegebied. Ook kan het zo zijn dat wij geen afspraak hebben met de provider en wij deze diensten niet aan kunnen bieden.

Hoe blijf ik besparen?

Door ieder jaar opnieuw de vergelijking te maken op www.vergelijk-internet-tv-bellen.nl voordat uw contract afloopt, kunt zien welke provider op dat moment het goedkoopste is. Hiermee kunt u zien of dit goedkoper is dan hetgeen u momenteel heeft.

Wat is het beste abonnement?

Het beste abonnement is het abonnement welke het beste voldoet aan uw wensen. Dit is vaak een combinatie van prijs en kwaliteit.

Wat is het goedkoopste abonnement?

Het goedkoopste abonnement staat na de postcodecheck bovenaan. Omdat niet iedereen dezelfde dekking heeft kunnen wij niet zeggen welke het goedkoopste is. Hier zit teveel verschil in.